spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

„Primă” de Crăciun la Primăria Cristian. Edilul ar fi „împărțit” pumni!

Știri din Județ

Publicitate

Primarul comunei Cristian, Seuchea Ioan este implicat într-un mare scandal, chiar în prag de sărbători. Acesta este acuzat că și-a agresat fizic un angajat, chiar în sediul Primăriei.

Publicitate

Agresiunea s-ar fi produs în cursul dimineții, atunci când fostul Arhitect Șef al Primăriei Cristian a mers în biroul edilului cu o problemă de serviciu. Și de acolo, mare scandal! Conform surselor Sibiu Independent, Ștefan Claudiu ar fi fost bătut cu pumnii și cu picioarele chiar de către primarul Seuchea Ioan. Victima a suferit mai multe lovituri la față, mâini și coaste.

Acesta are o dispută mai veche cu primarul, în urma refuzului de a semna în calitate de Arhitect Șef, diverse acte administrative importante. Pentru „neascultarea ordinului” de a semna, domnul Claudiu ar fi fost amenințat cu un dosar din viața privată. Incidentul a fost confirmat oficial și de către polițiștii sibieni, fiind întocmit un proces verbal de sesizare pentru loviri și alte violențe. În urma apelului la 112, un echipaj de Poliție a intervenit pentru aplanarea conflictului de la sediul Primăriei din Cristian.

Sibiu Independent a contactat presupusa victimă a primarului din Cristian și a încercat să afle motivul conflictului. Fostul Arhitect Șef al Primăriei Cristian, mutat forțat la departamentul de Asistență Socială, confirmă agresiunea. Acesta ne-a transmis faptul că are inclusiv înregistrări ambientale ce îi confirmă declarația.

„Confirm agresiunea. Acum am ieșit de la spital pentru că mi-am scos certificat medico-legal. Am să pun la dispoziția organelor de cercetare toate dovezile. Primarul comunei Cristian m-a agresat cu pumnii și cu picioarele chiar în biroul său. Fără avertisment, fără nimic. Eu eram acolo ca să discut controversata speță a mutării mele în alt departament, în urma unor abuzuri.

Contactat de jurnaliștii Sibiu Independent, primarul comunei Cristian, Seuchea Ioan a negat agresiunea. Acesta a confirmat faptul că domnul Ștefan Claudiu a fost în această dimineață la Primărie însă nici vorbă de agresiune.

„El nu a mai venit la lucru din data de 5 până acum, și el zice că l-am agresat. Acesta e om de scandal, ba cu unu, ba cu altu. Din 5 de când și-a făcut întrerupere, el a venit azi la muncă și mi-a cerut să fiu de acord să vină din nou la lucru. Nu a prezentat nici un act pentru zilele în care a lipsit” a declarat primarul comunei Cristian, Seuchea Ioan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie