spot_img
20.2 C
Sibiu
sâmbătă, 18 mai, 2024
spot_img

Zâmbete și bucurie la Aeroportul Internațional Sibiu aduse de Moș Crăciun cu avionul

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 20 decembrie 2023, Moş Crăciun ne-a demonstrat încă o dată că are puterea de a aduce un zâmbet pe chip și strălucire în ochii tuturor. Misterul Moşului şi emoţia aşteptării nu se schimbă, fie că suntem adulţi, fie că suntem copii!

Publicitate

Cu toții știm că cele mai frumoase cadouri nu le găsim sub bradul de Crăciun, cele mai frumoase cadouri sunt oamenii cu sufletul deschis care te primesc în casa lor și îți aștern bucuria și emoția familiei. Astfel, în acest an special, peste 180 de copii ne-au fost alături în „noua casă” în întâmpinarea Moșului, care și-a rezervat slot nu cu mult după ora 15:00, într-o atmosferă pozitivă, de bucurie, veselie și zâmbete largi.

Nimic nu se compară cu bucuria sinceră a copiilor în prag de sărbători! Datorită lor, toți încă mai credem în magie și este un lucru extraordinar, care merită celebrat! Definitorii au fost zâmbetele senine, râsul zgomotos și molipsitor al copiilor, emoția și acest unic moment care adaugă încă o filă în povestea noastră.

Acestui demers s-au alăturat și partenerii noștri CON-A, Bog`art și UTI Facility Management care au contribuit la dăruirea de bucurie copiilor care au participat la această activitate, prin oferirea unor cadouri simbolice care să le aducă zâmbete pe chip.

Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu: „Viața este minunată, iar copiii reușesc să ne amintească acest lucru în fiecare zi. Toți copiii sunt buni, dovadă că Moș Crăciun are o listă lungă cu numele lor și pentru mulți dintre aceștia s-a grăbit să vină cu daruri multe. A venit tocmai în noua „casă” a Aeroportului Internațional Sibiu, loc în care, de acum, toți cei care îi vor trece pragul vor avea parte de servicii mai bune.”

Marius Ioan Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu: „Sărbătorile de iarnă și în special Crăciunul au în ele și răspândesc multă magie. Moș Crăciun este personajul principal al sărbătorii, care și în acest an a dăruit cel mai frumos cadou copiilor: emoție. Vă îndemn să lăsați deoparte câteva clipe cotidianul și să vă bucurați de această frumoasă sărbătoare.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig

Copaci doborâți de vânt la Sibiu