spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

ECHIPA GALBENĂ: Seară plină de emoții pentru bunicuții de la Centrul pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă a făcut o nouă acțiune caritabilă la Căminul pentru persoane vârstnice din strada Coșbuc din Sibiu. Pe lângă multe daruri de Crăciun, voluntarii Echipei Galbene au cântat colinde alături de un grup de colindători îndrumați de părintele Ciprian Creangă. Redăm mai jos mesajul Echipei Galbene.


Alături de doamnele alături de care am pus bazele acestei echipe,Daniela Cîmpean și Raluca Turcan,am pregătit câteva surprize pentru cei 65 de beneficiari ai centrului .🙏

Cu sufletele pline de bucurie și recunoștință am ales să petrecem această seară alături de prietenii noștri, seniorii de la Centrul pentru persoane vârstnice, de pe strada George Coșbuc. Este vremea colindelor care vestesc nașterea Domnului, vremea faptelor bune și a inimilor calde deschise către cei de lângă noi. Este vremea veseliei în sânul familiei, a bradului frumos împodobit și a cadourilor dăruite celor dragi. Copiii și adulții deopotrivă trăiesc cu emoție aceste zile pline de Lumină, căutând, fiecare dintre ei, să fie mai buni și mai înțelegători.

Mai sunt 3 zile până la Crăciun, așa că ne-am gândit să nu ne lăsăm prinși în iureșul treburilor noastre, ci să fim alături de cei care au nevoie, poate mai mult ca oricând, de o îmbrățișare, un strângere de mână sau de un gând bun.

Însoțiți de Moș Crăciun și de un grup de colindători îndrumați de părintele Ciprian Creangă, am împărțit cadouri și voie bună bunicuților care ne-au aștepat cu nerăbdare și mult drag.

Le mulțumim celor 65 de prieteni care ne-au primit cu atâta căldură! Le dorim Sărbători fericite cu multă sănătate și bucurii. Știm cât de mult înseamnă comuniunea în astfel de momente. Îi vizităm deja de 4 ani și le promitem că vom fi prezenți acolo ori de câte ori vor avea nevoie de prieteni de nădejde alături de care să depene amintiri și să petreacă momente de neuitat.

Mulțumim părintelui Ciprian Elena Creanga,pentru colindul din seara aceasta prin care a adus pace și bucurie in sufletele beneficiarilor acestui centru.

Noi rămânem #solidariînfaptebune.

Sărbători fericite!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă