spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Sibian rănit de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un pieton sibian a fost lovit de o mașină, în această seară, în timp ce traversa regulamentar pe o „zebră” situată pe Bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Piața Unirii, la trecerea pentru pietoni semaforizată, instalată la intersecția cu strada Independenței, un sibian în vârstă de 42 de ani nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului destinat vehiculelor și a acroșat un bărbat în vârstă de 64 de ani, sibian, care traversa pe culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.

În urma impactului, pietonul a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umăr. În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe Bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. Pietonul, un bărbat în vârstă de 64 de ani a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umăr. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient.” a transmis ISU SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau să iau apararea soferului, dar când am mers cu dânsul, mi s-a părut un șofer responsabil. A primit 5 stele de la mine, nu a vorbit la telefon în timpul cursei și nici nu a luat altă comandă înainte de a mă lăsa la destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă