spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Două mașini au intrat în coliziune la ieșire din Blăjel spre Târnăveni

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat în coliziune violentă pe DN 14A, la ieșirea din localitatea Blăjel spre Târnăveni.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Târnăveni, la intersecția cu DJ 142B, o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Alba a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în depășirea sa, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Mureș.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 35 de ani a suferit un traumatism toracic. Rănită a fost și o fetiță în vârstă de aproximativ 6 ani, aceasta suferind un traumatism de membru inferior drept.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență în localitatea Blăjel pe DN 14A, la un accident rutier. Două persoane au avut nevoie de asistență medicală, o femeie de 35 de ani și o minoră de 6 ani. Echipajul SMURD a preluat femeia de 35 de ani care a suferit un traumatism toracic, iar un echipaj SAJ a preluat minora. Ambele persoane au fost transportate la spitalul din Mediaș.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare