spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident cu victime pe strada Henri Coandă din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier soldat cu victime omenești s-a produs în această seară, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism la ieșirea dintr-o parcare, un sibian în vârstă de 45 de ani a pătruns pe strada Henri Coandă cu intenția de a vira la stânga, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă spre A1 de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Vâlcea.

În urma impactului, au rezultat trei victime: șoferul mașinii înmatriculate în județul Vâlcea, un bărbat în vârstă de 30 de ani ce a suferit un traumatism cranian; o fetiță în vârstă de 1 an ce a suferit un traumatism cranio-facial și o femeie în vârstă de 29 de ani ce a suferit un traumatism cranian cu hematom.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu două echipaje medicalizate, unul cu as .medical și unul cu medic,în Sibiu pe str.H.Coanda ,la un accident rutier,unde două autoturisme au intrat în coliziune. În urma accidentului,au rezultat trei victime, un bărbat de 30 de ani ,o fetita de 1 an și o femeie 29 de ani. Barbatul , a suferit un traumatism cranian cu plaga ,fetita un traumatism cranio-facial cu excoriatii iar mama un traumatism cranian cu hematom.
Barbatul și fetita au fost transportati la UPU Sibiu,respectiv CPU Luther iar mama a refuzat transportul,ea insotind doar fetita la spital.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai