17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș. Mai multe persoane sunt rănite!

Știri din Județ

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe autostrada A1, la km. 245, între ieșirile spre Păltiniș și spre Mediaș, pe sensul Sibiu – Sebeș.


Traficul rutier este blocat total, în evenimentul rutier ar fiind implicate un autocamion și două camionete. La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și patru ambulanțe SAJ.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un ansamblu tir condus pe banda 1 a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență, a intrat în coliziune cu parapetul marginal, apoi a fost proiectat într-o autoutilitară condusă pe banda 2, proiectând-o în parapetul median.

Din primele informații, 9 persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale. A fost activat Planul Roșu de intervenție. După mai bine de o oră și jumătate, planul roșu de intervenție a fost dezactivat.

Starea victimelor: În urma accidentului rutier au rezultat 9 persoane rănite, toate fiind conștiente. Dintre acestea, două victime, un bărbat și o femeie au fost încarcerate.

-un bărbat în vârstă de de 38 de ani a suferit un traumatism ocular.
-un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit un traumatism grav la picior și urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.
-o femeie în vârstă de 73 de ani a suferit un traumatism la picior.
-o femeie în vârstă de 28 de ani a suferit o fractură de bazin.
-un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a suferit un traumatism cranio facial.
-un bărbat în vârstăde 50 de ani a suferit un traumatism ocular.
-a 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic