spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja: Adevărata față a celor 6 consilieri locali din Cisnădie, care luptă împotriva cetățenilor

Știri din Județ

Publicitate

La ședința de joi, 11 ianuarie 2024, a Consiliului Local Cisnădie s-a iscat un scandal, după ce primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, a încercat, din nou, să supună la vot proiectul de hotărâre care privește achiziționarea unui teren, situat în Cartierul Arhitecților, pentru construirea unei grădinițe și a unei școli. Citește și CISNĂDIE: Adio școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților. Consilierii USR și Cornel Vintilă de la PRO România s-au opus și proiectul a picat.


Redăm mai jos concluzile primarului Gheorghe Huja după după ședința de astăzi:

Cisnădienii și locuitorii din Cartierul Arhitecților au primit, azi, încă o lovitură din partea unor consilieri locali. După cum am promis încă de anul trecut, am repus pe ordinea de zi în ședința Consiliului Local proiectul prin care urma să cumpărăm terenul necesar construirii școlii și grădiniței din Cartierul Arhitecților.

Am crezut că înțelepciunea și interesul pentru cetățenii Cisnădiei vor triumfa și că cei ce s-au împotrivit data trecută aprobării acestui proiect vor reveni la sentimente mai bune. Am avut neplăcuta surpriză să constat că nici în cel de-al doisprezecelea ceas acești oameni nu au înțeles că alegătorii i-au trimis în Consiliul Local pentru a le reprezenta interesele, nu pentru a face jocuri politice murdare, care nu au nimic în comun cu nevoile cetățenilor.

O dată cu respingerea proiectului privind achiziționarea terenului care ar fi dus la grăbirea construirii școlii și grădiniței din Cartierul Arhitecților, aceiași consilieri au dat un vot negativ și proiectului de aprobare a PUZ, dând astfel o lovitură bunei funcționări a administrației și cetățenilor care au nevoie de acest document.

E rușinos și degradant pentru un om căruia cetățenii i-au acordat încredere să se comporte cu atâta cinism, punând mai presus de interesul public propriile interese și orgoliul politic.

Nu cred că există o dovadă mai bună pentru a-și arăta adevărata față decât respingerea repetată a unor proiecte foarte importante pentru cetățenii orașului. Aceștia sunt, de fapt, consilierii locali care s-au folosit de buna credință a celor ce i-au ales pentru a se întoarce împotriva lor.

Îi voi numi aici, pentru ca cisnădienii să știe clar cine sunt cu adevărat cei ce sabotează aprobarea unor hotărâri importante pentru comunitate: Daneș Adrian Andrei (USR), Seușan Mihaela Carmen (USR), Sinkievici Ioan Adrian (USR), Tătaru Anca Elisabeta (USR) și Zîmța Elena-Andreea (USR); a existat și un vot de abținere, care în fond tot împotrivă înseamnă, cel al domnului consilier Vintilă Cornel (PRO România).

Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă