spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

A rămas fără permis! Sibianca a fost filmată pe contrasensul autostrăzii Sibiu – Boița

Știri din Județ

Publicitate

Acum o săptămână, un autoturism a fost filmat în timp ce circula pe contrasens, pe porțiunea autostrăzii Sibiu – Boița. În urma imaginilor apărute în spațiul public, Poliția Sibiu s-a autosesizat.

Publicitate

În imagini se poate observa cum autoturismul de culoare albă este condus pe contrasens, traversând cele două benzi de circulație, ajungând pe scruar-ul din apropierea ieșirii spre Sibiu Sud / Cisnădie. Șoferița a fost identificată, fiind vorba despre o sibiancă în vârstă de 53 de ani. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.485 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Tot acum o săptămână, pe acea porțiune de autostradă s-a produs un grav accident de circulație, în care au fost implicate șase autoturisme iar patru persoane au fost rănite.

„Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, conducătoarea auto care, la data de 8 ianuarie, în jurul orei 10.00, a circulat pe sensul opus al autostrăzii A1, la km. 238, pe sensul Sibiu – Boița a fost identificată. Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 53 de ani, care a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.485 de lei și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.” transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune