spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

După ce a bătut oameni la Troiță, ieri a mai făcut o ispravă! A fost depistat drogat la volan!

Știri din Județ

Publicitate

Tânărul din Orlat, ce a bătut mai multe persoane aflate pe drumul spre Troița din Șelimbăr, a comis o altă faptă penală. Acesta a fost depistat drogat la volan.


Problemele se țin scai de Alexandru, fiul unui om de afaceri din Orlat. În vârstă de doar 23 de ani, acesta a reușit, din păcate, să viziteze săptămâna trecută, pentru 24 de ore, arestul Poliției Sibiu. El și iubita sa erau acuzați de săvârșea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe rețelele de socializare, controversatul cuplu își postează fotografii a căror coloană sonoră face o referire, dar și o comparație a lor, cu vestitul cuplu infracțional, Bonnie and Clyde.

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, la km. 260 al autostrăzii A1, în zona localității Cristian, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Devaau oprit pentru control un autoturism condus spre Sibiu de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Orlat.În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă