spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Claudia, o tânără asistentă la Spitalul Militar din Sibiu, diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutor

Știri din Județ

Publicitate

Claudia, asistent medical în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu are nevoie de ajutorul nostru în lupta cu cancerul. În doar 6 luni, tânăra a primt două diagnostice cutremurătoare: cancer de colon și carcinomatoza peritoneala. Toată această luptă este costisitoare, iar Claudiua are nevoie de ajutorul oamenilor.


Redăm mai jos povestea Claudiei, scrisă de apropiații săi pe pagina de Facebook.

Claudia, un om frumos, modest, vesel, empatic, care prin natura sa, vine mereu in ajutorul celorlalti, are acum nevoie de ajutorul nostru!

Asistent Medical Militar, de profesie, la Spitalul Clinic Militar de Urgenta Sibiu, Claudia si-a dedicat viata profesionala pentru a fi alaturi de pacientii care calcau pragul spitalului, pe sectiile de Urgenta si Terapie Intensiva. Mereu cu voie buna si o deschidere incredibila pentru a ajuta, a sprijini, a fi alaturi si cu o pasiune desavarsita pentru munca sa, Claudia se bucura de fiecare moment in care vedea un simplu zambet pe fetele pacientilor sai.

Totul pana cand, intr-o perioada a vietii in care nu se astepta… la 3 luni dupa ce a implinit 30 de ani, in Iunie 2023, dupa o serie de investigatii medicale, a primit un diagnostic crunt care urma sa ii schimbe viata – Adenocarcinom sigmoid – cancer de colon.

Sa primesti un astfel de diagnostic la 30 ani, este groaznic si este foarte greu de acceptat!!

Insa, acesta a fost inceputul unei lupte acerbe si unei serii foarte lungi de investigatii care au confirmat inceperea tratamentului de urgenta – chimioterapie. Claudia s-a adunat, si-a gasit forta interioara si a inceput sedintele de chimioterapie. Dupa 4 luni de chimioterapie, chinuitoare, Claudia a fost operata pentru a-i fi inlaturata tumora maligna din interiorul sau. Operatia a decurs bine, iar Claudia s-a intors sa continue sedintele de chimioterapie.

Pana cand… Din nefericire, la ultima sedinta de chimioterapie din ianuarie 2024, cand Claudia era cu zambetul pe buze si credea ca totul urmeaza sa se termine si ca se vindeca, a aparut un nou diagnostic cutremurator – Carcinomatoza peritoneala, care a adus noi complicatii in corpul sau. In acel moment, lumea Claudiei a inceput sa se prabuseasca si a inceput sa se intrebe – De ce? De ce eu? De ce acum?

Sa primesti in 6 luni nu doar un diagnostic crunt – ci doua – este mult prea mult, nu?

De acceptat, de trait si de simtit in corpul tau…

Dupa aceasta perioada de tratamente si investigatii in Romania, si dupa cel de-al doilea diagnostic, familia Claudiei a decis sa mai consulte si alti specialisti, de data aceasta, in Turcia, datorita istoricului de cazuri reusite in tratarea cancerului ale clinicilor din Turcia.

Asadar, Claudia a fost dusa in Turcia, la Clinica Anadolu, pentru noi investigatii medicale si pentru reevaluarea starii sale si stabilirea viitoarei scheme de tratament.

Dupa 3 zile de consultatii si evaluari, la indemnul medicilor din Turcia, Claudia a inceput prima sedinta de tratament de chimioterapie de linie a doua si alte tratamente medicale care sa o ajute sa lupte impotriva noului sau diagnostic – carcinomatoza peritoneala.

Acum, Claudia are nevoie de noi! Costul tratamentelor in Turcia este foarte ridicat, iar Claudia va trebui sa continue in urmatoarele 6 luni seria de sedinte de chimioterapie in Turcia si tratamente medicale alternative care sa lupte impotriva cancerului.

Alege sa fii alaturi de ea si doneaza orice suma de bani pentru ca impreuna sa ii oferim Claudiei posibilitatea de a urma tratamentele medicale de care are atat de mare nevoie! Pentru a transforma aceste sumbre diagnostice intr-o lupta castigata!

Doneaza si tu pentru Claudia!

BANCA TRANSILVANIA:

RO87BTRLRONCRT0236092502 – Beneficiar: Claudia Maria Crucioiu

REVOLUT:

RO70BREL0005536852720100 / @claudiz12k – Beneficiar: Claudia Maria Crucioiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă