spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează un nou concurs de creație literară

Știri din Județ

Publicitate

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează cu mândrie un nou concurs de creație literară, intitulat „Lirismograf“. Cu o tradiție îndelungată în promovarea tinerilor talente literare, ne dorim să continuăm să încurajăm și să celebrăm creativitatea din rândul studenților și al tinerilor pasionați de literatură din întreaga regiune.

Publicitate

Tinerii talentați sunt invitați să-și pună imaginația în valoare și să participe la această competiție fascinantă. „Lirismograf“ se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani și este deschis tuturor celor care își doresc să împărtășească poveștile și gândurile lor prin dramaturgie, poezie sau proză.

Iată câteva detalii importante despre concurs:

Data limită pentru înscrieri este 25 februarie 2024.

Lucrările pot avea teme diverse și pot fi scrise în orice limbă.

Există două categorii de vârstă: 16-20 ani și 21-35 de ani.

Lucrările trebuie să aibă maximum 5 pagini în cazul poeziilor și 15 pagini pentru proză sau dramaturgie, redactate cu Times New Roman de 12pt la 1.5 rânduri.

Lucrările se trimit la adresa de e-mail sibiuccs@gmail.com.

„Juriul va analiza cu atenție fiecare lucrare și va selecta cele mai bune creații. Autorii a căror lucrări se remarcă vor avea onoarea de a-și vedea scrierile publicate în antologia „CONEXIUNI“. Această antologie este deja o sursă de inspirație și o mărturie a talentului literar al tinerilor din Sibiu. Vom alege cele mai bune lucrări până la finalul lunii martie”, a declarant Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu încurajează tinerii să-și exprime liber gândurile, să exploreze lumea creativității și să se implice în acest concurs de creație literară.

Împreună, vom crea și împărtăși povești ce vor rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim talentele literare ascunse ale tinerilor din întreaga țară și să le oferim o platformă de lansare în cadrul concursului „Lirismograf“.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer