spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Acces reconfigurat la Aeroportul Internațional Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Începând cu data de 8 februarie 2024, ora 08:00, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, intersecție cu strada Europa Unită. Această schimbare va fi implementată ca urmare a lucrărilor privind reconfigurarea drumurilor  de acces derulate la aeroportul din Sibiu în cadrul proiectului „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare –  activități economice, Faza I”. Noua rută de acces a fost proiectată pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța călătorilor, precum și pentru a fluidiza și reduce congestia traficului în zonă.

Publicitate

Pentru asigurarea unei tranziții line adresăm rugămintea pasagerilor noștri ca în momentul deplasării la aeroport să acorde atenție indicatoarelor de direcție amplasate în fosta locație de acces, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. Semnalizarea rutieră corespunzătoare va fi instalată pentru a ghida șoferii către noua rută de acces.

„Apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în legătură cu această schimbare importantă în ceea ce privește accesul în incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, Director General Aeroportul Internațional Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)