spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc între 21-30 iunie

Știri din Județ

Publicitate

Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a anunțat ieri, în cadrul conferinței de presă, câteva dintre marile nume ale scenei mondiale, care vor fi prezente la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.  


Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai mare din ţară şi printre cele mai importante din lume, va avea loc între 21-30 iunie.

Constantin Chiriac: Tema este „Prietenie”. Ne-a gândit că e important după miracolul care s-a întâmplat timp de 30 de ani să găsim puntea reală, care a produs miracolul şi vor fi foarte, foarte mulţi prieteni din toată lumea, care şi-au dorit să vină. Vor fi nume extraordinare, pe care le vom dezvălui în martie. Vă pot spune sigur că va fi Tim Robbins, care a ţinut şi ţine foarte mult să aibă premieră europeană şi mondială, aici, la Sibiu, cu un text despre frumuseţe şi vă mai dau două nume, va fi Barîşnikov şi Jan Fabre care vor avea o instalaţie în sala de sport, pe perioada întregului festival, scrie romania.actualitati.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă