spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Fosta fabrică Trans Euro Textile din Cisnădie a fost vândută

Știri din Județ

Publicitate

Grupul OASIS, împreună cu Compania SCHWARZ Gruppe Int au achiziționat recent vechea fabrică Trans Euro Textile din Cisnădie. Cei doi noi proprietari, care au realizat diverse investiții în ultimii 20 de ani în județul Sibiu, doresc să ofere firmelor din domeniul producției și logisticii posibilitatea de a-și instala sau muta rapid producția în halele complet dezvoltate.


Există, de asemenea, multe solicitări din partea companiilor existente care doresc să-și extindă producția în județ, deoarece spațiile actuale au devenit prea mici„, declară Flavius Pogan, director în cadrul SCHWARZ Gruppe Int., o afacere în zona industrială a Cisnădiei.

Fabrica de la Cisnădie a fost printre primele companii deschise în zonă, cumpărând o parte din vechea fabrică Covtex, în urmă cu peste 20 de ani. Spațiul cuprinde 10.000 de metri pătrați și a funcționat drept fabrică de textile pentru producătorul vestimentar francez Lacoste. În perioada de apogeu, fabrica avea aproximativ 600 de angajați. Cu un investitor potrivit, fabrica de textile ar putea crea locuri de muncă pentru populația din zona limitrofă (Cisnădie, Cisnădioara, comuna Sadu, cartierul Arhitecților etc).

În dezvoltarea economică a județului, se observă că pe lângă zona industrială a Sibiului se dezvoltă și zona industrială a Cisnădiei, în sudul municipiului Sibiu, iar firmele care vin în această zonă se bazează pe forța de muncă din imediata apropiere, facilitând multor cetățeni un timp favorabil pentru a ajunge la locul de muncă„, adaugă Flavius Pogan, director în cadrul SCHWARZ Gruppe Int. Este preferabil ca zonele industriale să fie cât mai bine împărțite, astfel evitându-se ambuteiajele de la orele de vârf.

Oasis Retail Development & Consulting este deținută de oamenii de afaceri din Sibiu Kurt Wagner si Klaus Reisenauer și activează de peste 20 de ani pe piața din România. Firma a dezvoltat peste 100 de proiecte imobiliare. Un proiect important al firmei OASIS este PRIMA SHOPPING CENTER SIBIU, un proiect de retail de 80.000 mp. care se construiește pe Calea Șurii Mari și care, după finalizare, la sfarsitul acestui an, va fi unul dintre cele mai mari parcuri de retail din zona de centru și vest a țării.

Compania SCHWARZ Gruppe Int cu sediul în Cisnădie este deținută de oamenii de afaceri Flavius Pogan și Daniel Landa din Sibiu. Firma activează în domeniul printului, furnizând produse și servicii sustenabile, inclusiv servicii de marketing și având clienți internaționali, retaileri de food,  sport și companii de telecomunicații.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri