spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Expoziția „Brașovul în imagini din colecțiile Muzeului Național Brukenthal”, declarată „Expoziția anului”

Știri din Județ

Publicitate

Expoziția „Brașovul în imagini din colecțiile Muzeului Național Brukenthal” curator Delia Voina, organizată de Muzeul Național Brukenthal în colaborare cu Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov a fost declarată „Expoziția anului”.

Publicitate

În cadrul Galei „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”, desfășurată la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, miercuri, 21 februarie 2024, Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov a primit premiul ex aequo la categoria „Expoziția anului” pentru expoziția „Brașovul în imagini din colecțiile Muzeului Național Brukenthal”.

Tot în cadrul aceleiași Gale a fost oferit și premiul pentru „Proiectul cultural al anului”, câștigat de evenimentul „Noaptea Muzeelor 2023” la care au participat: Muzeul Județean de Istorie Brașov, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Etnografie Brașov, Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, Centrul Multicultural al Universității, Muzeul Amintirilor din Comunism, Muzeul Prima Școală Românească, Centrul Cultural Apollonia.

Câștigătorii au fost desemnați în funcție de opțiunile publicului, având o pondere de 50%, și de către un juriu format din personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural din afara Brașovului, cu o pondere similară de 50%.

Felicitări tuturor celor care au fost nominalizați la cele 14 categorii ale Galei „Premiilor Anului în Cultură 2023” și mulțumim pentru votul de încredere al publicului și al juriului!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai