spot_img
15.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr joacă pe Municipal partida cu CS Mioveni

Știri din Județ

Publicitate

Conducerea echipei CSC Șelimbăr a decis ca partida cu CS Mioveni, din etapa a 17-a a ligii secunde de fotbal, să se desfășoare pe stadionul municipal din Sibiu. Partida va avea loc duminică 3 martie, de la ora 12.00.

Publicitate

Inițial, partida a fost programată pe stadionul din Cisnădie, dar a fost mutată pentru ziua de duminică, o zi după meciul Hermannstadt – Oțelul Galați. Partida de liga întîi va avea loc pe stadionul municipal, sâmbătă după-amiază, de la ora 17.00. Conducerea clubului CSC Șelimbăr a anunțat și prețul biletelor pentru acest eveniment. Biletele sunt dispobilile aici: https://bit.ly/3UOj8UO. Prețul biletelor este următorul: Tribuna 2 – 20 lei, Tribuna VIP – Lojă – 100 lei. Copiii până în 18 ani au accesul gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, în limita locurilor disponibile împreună cu un însoțitor plătitor de bilet.

Formația CSC Șelimbăr este liderul ligii secunde de fotbal fiind deja calificată îin play-off. Cu 35 de puncte acumulate, echipa pregătită de Claudiu Niculescu nu mai poate pierde un loc între primele șase echipe, indiferent de rezultatele din ultimele trei etape. Cu toate acestea, CSC Șelimbăr nu are drept de promovare în liga întâi, fiind un club de drept public, lucru ce nu-i permite să ia parte la competițiile organizate de Liga Profesionistă de Fotbal. Și CS Mioveni se află pe loc de play-off, cu 29 de puncte și ocupă poziția a patra. Nici echipa piteșteană nu se află în cel mai bun moment, având probleme financiare, după ce primarul Ion Georgescu a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar privind comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Edilul era cunoscut ca fiind cel care susținea activitatea echipei retorgradate sezonul trecut din liga întâi.

Citește mai mult la:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)