spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident între Tălmaciu și Boița. O femeie a fost rănită grav

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav s-a produs pe DN 7, km. 253+500, între Tălmaciu și Boița. Din primele informații, o mașină s-a răsturnat.


În timp ce conducea un autoturism pe DN 7 spre Boița, pe fondul vitezei neadaptate, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Tălmaciu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului, șoferița a fost grav rănită, fiind găsită încarcerată în autoturism. Aceasta a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la spital în stare de inconștiență, fiind intubată.

În zonă se circulă îngreunat pe direcția Sibiu – Vâlcea.

„Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență pe DN7 pe raza localității a Tălmaciu la un accident rutier. La fața locului o victima era încarcerată. S-a intervenit pentru descarcerare iar ulterior aceasta a fost predată echipajului medical. Femeia în vârstă de 69 de ani a suferit multiple traumatisme. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, inconștientă, intubată.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU,Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri