spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

De 1 Martie jucătorii de la CSC Șelimbăr au împărțit mărțișoare

Știri din Județ

Publicitate

Jucătorii echipei de liga a doua CSC Șelimbăr pregătesc meciul de duminică cu CS Mioveni, dar nu au uitat de sosirea primăverii. Vineri, jucătorii, alături de staful tehnic, au împărțit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.


Acțiunea jucătorilor divizionarei secunde a avut loc la Shopping City Sibiu. Jucătorii și staful tehnic au ieșit pentru câteva ore din febra meciului cu CS Mioveni și au mers la Mall pentru a sărăbători ziua de 1 Martie. Au oferit flori și mărțișoare și au invitat doamnele la meciul de duminică de pe stadionul Municipal din Sibiu.

Partida cu CS Mioveni, din etapa a 17-a a ligii secunde de fotbal, se va desfășura pe stadionul municipal din Sibiu, cu începere de la ora 12.00. Inițial, partida a fost programată pe stadionul din Cisnădie, dar a fost mutată pentru ziua de duminică, o zi după meciul Hermannstadt – Oțelul Galați. Biletele pentru acest meci costă 20 lei la tribuna a doua și 100 lei la VIP. Copiii până în 18 ani au accesul gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, în limita locurilor disponibile împreună cu un însoțitor plătitor de bilet.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă