spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Proiectul depus de „Asociația Prichindeii Caragiale”, selectat Maratonul Internațional Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Pentru al doilea an consecutiv, proiectul depus de „Asociația Prichindeii Caragiale” a fost selectat drept cauză la Maratonul Internațional Sibiu. Extinderea clubului de robotică și dotarea sa suplimentară pentru a putea cuprinde un număr mai mare de elevi (inclusiv gimnaziu) este cauza pe care alergătorii o pot susține. Citește și Cea de-a 13-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu va cuprinde cel mai mare număr de cauze din istoria evenimentului.


„Dacă anul trecut am ”Escaladat la Caragiale”, în acest an îl vom pune pe ”Caragiale față în față cu ROBOTICA”.

După ce am primit propunerile părinților și apoi am discutat cu reprezentanții acestora, am ajuns la concluzia că în 2024 vom alerga împreună pentru extinderea clubului de robotică și dotarea sa suplimentară pentru a putea cuprinde un număr mai mare de elevi (inclusiv gimnaziu). În prezent, clubul funcționează cu ajutorul voluntarilor (jos pălăria pentru voi!) și cu un număr insuficient de kit-uri pe care se poate lucra.

Pe 25 și 26 mai Sibiul se pune în mișcare, iar comunitatea Școlii I.L. Caragiale va fi din nou prezentă cu mic și mare. Vă mai amintiți ce frumos a fost anul trecut? Haideți să facem ca și anul ăsta să fie unul memorabil și plin de medalii!

Important: toți alergătorii/ fundraiserii care vor strânge minim 500 de lei vor primi automat din partea noastră un tricou de alergare personalizat.” – transmit reprezentanții Asociației „Prichindeii Caragiale” pe pagina de Facebook.

Start înscrieri aici: https://maratonsibiu.ro/…/caragiale-fata-fata-cu-robotica

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului