spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident mortal pe centura Avrigului. Traficul rutier și feroviar este blocat

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1, pe Centura Avrigului.


Conform primelor date, în accident sunt implicate un autocamion și un autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât autocamionul a căzut în gol aproximativ 20 de metri. Conform surselor Sibiu Independent, din mașina mică ar fi murit doi oameni. Și șoferul autocamionului a decedat. Autoturismul mic a fost distrus în totalitate, pasagerii fiind pur și simplu striviți între fiarele contorsionate.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca, județul Sibiu, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna. Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. Se pare că una din roțile autocamionului „a făcut explozie”.

Se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul. Șoferilor le este recomandat să utilizeze ca rută ocolitoare orașul Avrig, pentru a ieși/intra pe DN1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă