spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Sala Traube din Mediaș găzduiește cea de-a VII-a ediție a concursului județean de muzică vocal-instrumentală „Vis Muzical“

Știri din Județ

Publicitate

Sala Traube din municipiul Mediaș găzduiește vineri, 15 martie 2024, cea de-a VII-a ediție a concursului județean de muzică vocal-instrumentală „Vis Muzical“. Evenimentul este înscris în „Calendarul Competițiilor Școlare și al Activităților Educative din județul Sibiu“ aferent acestui an și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani care sunt elevi ai instituțiilor de învățământ preuniversitar din județul Sibiu, ai Cluburilor și Palatelor Copiilor din județ.


Competiția se va desfășura începând cu ora 10:00 și este structurată în două secţiuni: pian individual și muzică ușoară (individual și duet). Premiile, atribuite în urma jurizării de specialitate, se vor acorda pe categorii de vârstă și anume clasele 0 – IV, V – VIII și IX – XII.

În cadrul evenimentului, câștigătorul ediției de anul trecut, Tudor Calvun, reprezentant al Palatului Copiilor Sibiu, va susține un scurt recital muzical. De asemenea, elevii înscriși la Clubul Copiilor Mediaș vor prezenta publicului spectator un program de dans și teatru.

La ediția din acest an s-au înscris 75 de concurenți din întregul județ, dintre care 15 la secțiunea pian individual și 60 de elevi la secțiunea de muzică ușoară.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului