spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a pierdut pe final la Voluntari

Știri din Județ

Publicitate

Meci important în play-off-ul ligii naționale de baschet masculin. BC CSU Sibiu a luptat până în ultimele secunde pentru punctele puse în joc și pentru a-și consolida un loc între primele opt formații, cele care vor juca în sistem eliminatoriu pentru desemnarea campioanei. CSO Voluntari – BC CSU Sibiu s-a terminat cu scorul 77-72.


Desfășurată la concurență cu meciul de fotbal FC Hermannstadt – Dinamo, partida de la Voluntari a adus în tribune mulți suporteri ai sportului cu mingea la coș, dar și o inimoasă galerie care a făcut deplasarea de la Sibiu. Miza meciului era foarte importantă. Ambele echipe luptau pentru un loc între primele opt formații, dar și pentru o poziție cât mai bună în clasament, astfel încât să evite formațiile U. Cluj și CSM Oradea în primul tur eliminatoriu și eventual să aibă avantajul meciurilor pe teren propriu în faza următoare. A rezultat un meci spectaculos, în care diferențele de scor au fost foarte mici.

Sibienii au condus cu 21-17 după primul sfert, dar Voluntariul a revenit până la pauza mare și a avut avantaj de cinci puncte, 43-38. Actul secund a reprezentat o cursă a sibienilor pentru a răsturna scorul de pe tabela de marcaj. Sfertul trei s-a încheiat la egalitate, 13-13. Sibienii s-au apropiat la un punct, 70-71, cu două minute înainte de final, dar Voluntariul a gestionat mai bine finalul și s-a impus cu 77-72. Sibienii se află pe locul șase în clasament. Următorul meci pentru BC CSU Sibiu va avea loc miercuri 20 martie, de la ora 19.00, la Sala Transilvania, în fața celor de la Corona Brașov. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport și Prima Sport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă