spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Biciclist rănit grav la ieșire din Sibiu spre Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Din păcate, biciclistul în vârstă de 63 de ani a decedat.

Știre inițială:

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în sensul giratoriu de pe Calea Șurii Mari, zona Hornbach, în municipiul Sibiu.


Conform primelor date, acolo s-a produs o coliziune între un biciclist, și o autoutilitară. Biciclistul este un sibian în vârstă de 63 de ani iar autoutilitara era condusă de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Jina.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că șoferul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta acroșând biciclistul care circula pe partea dreaptă a părții carosabile, în același sens, spre Șura Mare.

În urma impactului, biciclistul a suferit răni grave în zona toracelui, fiind găsit în stop cardio-respirator de către medici.

În zonă se circulă îngreunat.

„Echipajul medical sosit la fața locului a găsit un barbat de 63 de ani care se afla în Stop cardio-respirator cu multiple traumatisme în zona toracelui. S-a procedat la inițierea manevrelor de resuscitare și transportul de urgenta la UPU SIBIU.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă