spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a câștigat un meci de aproape două ore

Știri din Județ

Publicitate

Meci cu multe întreruperi, analize VAR și time-out-uri între BC CSU Sibiu și Corona Brașov. Fanii sibieni rămân cu satisfacția victoriei favoriților, scor 93-85, după un meci ce s-a întins pe durata a aproape două ore. Ultimul sfert a durat mai bine de jumătate de oră, timp în care, în alte situații, se joacă o repriză întreagă.


Victorie importantă pentru BC CSU Sibiu în liga națională de baschet. Partida de miercuri seara, de la Sala Transilvania, a adus un succes important pentru sibieni. Cu cele două puncte acumulate în urma victoriei obținute în fața ultimei clasate în Top 10, BC CSU Sibiu urcă din nou în prima parte a clasamentului și poate spera la poziția a patra, cea care le asigură mai multe partide pe teren propriu în primul tur eliminatoriu al play-off-ului.

Meciul cu brașovenii a fost dominat încă de la început de echipa pregătită de lituanianul Tomas Rinkevicius. CSU a condus după primul sfert cu 25-13. Diferența s-a menținut și la pauza mare, atunci când gazdele au avut avantaj, 48-36. Brașovenii au încercat să revină în actul secund, au câștigat sfertul trei cu 27-23, dar soarta meciului a fost decisă cu minute bune înainte de final. În ciuda diferenței clare de puncte, meciul s-a prelungit minute bune, după ce arbitrii au văzut și revăzut anumite faze, iar întreruperile au făcut ca 10 minute de joc efectiv să dureze peste 30.

Victoria este cea de-a șaptea pentru sibieni în Top 10 și le asigură urcarea pe locul patru, la egalitate de puncte cu CSO Voluntari, echipă care a pierdut miercuri, pe teren propriu, cu CSM Oradea. Interesant că cele două echipe aflate la egalitate de puncte ar putea fi adversare în meciurile eliminatorii. Duminică, CSU Sibiu va juca din nou la Sala Transilvania. De la ora 19.15, sibienii vor întâlni liderul neînvins, Universitatea BT Cluj Napoca. Derby-ul dintre cele două rivale se anunță a fi un spectacol adevărat, cu fanii ambelor echipe prezenți în tribunele Sălii Transilvania.

Clasament:

1.         U-BT Cluj-Napoca     15/0     30

2.         CSM CSU Oradea      12/3     27

3.         FC Arges Pitesti         9/6       24

4.         BC CSU Sibiu 7/8       22

5.         CSO Voluntari 7/8       22

6.         CSM CSU Constanta  6/9       21

7.         CS Rapid Bucuresti    6/9       21

8.         CSM Targu Mures      5/10     20

9.         CS Dinamo Bucuresti 4/11     19

10.       CSM Corona Brasov  4/11     19

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă