spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Liderul USR, Adrian Echert o atacă pe fosta sa colegă de la Cisnădie, Elena Zimța: iepurele primarului Huja

Știri din Județ

Publicitate

Liderul USR Sibiu, Adrian Echert, întrebat de reporterul SIBIU INDEPENDENT, astăzi în conferință de presă, despre pierderea a încă unui consilier local la Cisnădie, a reacționat: „Cei care candidează independent fără nicio susținere sunt iepuri ai primarilor actuali. O spun cu toată încrederea!”. El se referă la Elena Zimța care și-a anunțat demisia din USR și candidatura independentă la Primăria Cisnădie.


Organizația USR Cisnădie este în derivă totală. După ce în ultimii patru ani, 2 consilieri locali au fost schimbați chiar de partid, în ultimele 4 luni, alți doi consilieri locali cu state vechi în partid, au demisionat: Rodica Velțan și Elena Zimța. Ambele erau cunoscute pentru atacurile virulente la adresa primarului Gheorghe Huja. Acum, cei din USR le acuză că fac jocul lui Huja, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Cisnădie.

„Orice candidatură independentă, din nefericire, este o lipsă de viziune politică, cel puțin aș putea spune. Candidații independenți care nu au niciun partid care să-i susțină, nu vorbim aici de exemplul candidaturii lui Nicușor Dan la București (care a fost susținut de USR și PNL în 2020, iar acum este susținut de Alianța Dreapta Unită) vorbim aici de cazurile de la Sibiu și Cisnădie, acest lucru nu există. Niciun partid prin consilierii săi nu îi va susține, iar primarul fără consilieri este ZERO. Cei care candidează independent fără nicio susținere sunt iepuri ai primarilor actuali. O spun cu toată încrederea! Poate o fac voit sau fără să își dea seama, dar asta sunt și pentru că nu avem alegeri în două tururi orice candidatură independentă care mușcă din celelalte forțe, care ar putea să schimbe primarul actual, nu fac decât să ajute administrația locală. Îmi pare rău pentru colegii care i-au decizii de genul acesta crezând că au mai multe șanse independenți. Chiar dacă vor ajunge primari nu vor putea face nimic pentru comunitate!”, a decretat Adrian Echert.

Elena Zimța a anunțat zilele trecute că părăsește USR și va candida independentă la Primăria Cisnădie. Ea este consilier local USR la Cisnădie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă