17.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Cătălin Drulă, președinte USR, la Sibiu: „Îi susțin pe Ruxandra Cibu Deaconu, la Primăria Sibiu, și pe Adrian Echert, la președinția Consiliului Județean Sibiu. Sibieni, votați Alianța Dreapta Unită pe toate buletinele de vot” (C.P)

Știri din Județ

Peste 200 de membri ai celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită, USR, PMP și Forța Dreptei, au fost prezenți la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile europarlamentare și la cele locale din județul Sibiu.

Cătălin Drulă, președintele USR, Eugen Tomac, președinte PMP, și Violeta Alexandru, vicepreședintă Forța Dreptei, au fost prezenți în Sibiu, la eveniment, alături de alți candidați Dreptei Unite, în frunte cu Dan Barna, deputat de Sibiu, vicepreședinte USR și primul pe lista de candidați.

Dan Barna: „PNL s-a predat complet PSD”

Publicitate

Dan Barna, cel care deschide lista de candidați la europarlamentare, a fost cel care a vorbit primul participanților la evenimentul de lansare, atât din poziția de candidat, cât și din cea ce sibian.

„Avem un PNL care s-a predat complet PSD-ului. Noi, Sibiul, nu suntem un județ roșu, vedem acum PSD-ul confiscând primari prin județ, crescând în Sibiu ca o gogoașă. Pentru că PNL-ul a devenit PSD, aceasta este realitatea pe care fiecare sibian trebuie să înțeleagă: orice vot dat astăzi PNL-ului, nostalgic sau dintr-o credință conservatoare, e un vot băgat în coșul lui Ciolacu”, a spus Dan Barna celor prezenți în sală.

„PNL ne spune că vor face un spital de ani de zile și acolo abia dacă se taie bălăriile. Asta este realitatea unei minciuni continue și mesajul pe care eu îl fiecăruia dintre voi este să le spuneți celor din jurul vostru, la locul de muncă, în familie, în comunitate, să nu se mai lase prostiți încă o dată de PNL, la Sibiu și de PSD – PNL în România”, a mai spus vicepreședintele USR și deputat de Sibiu.

Cătălin Drulă: „Cu PSD la putere, ne-am trezit într-un coșmar”

Cătălin Drulă, președintele USR și inițiatorul Alianței Dreapta Unită, venit la Sibiu pentru a susține candidații locali la primării și consilii, a transmis sibienilor mai multe mesaje legate de importanța acestor alegeri pentru români.

„Este un an decisiv pentru cum va arăta Romania peste o generație. În 2020, Iohannis ne spunea că atâta timp cât PSD va fi la guvernare, România nu se va moderniza. Din cauza acestui om care ne-a mințit pe toți, ne-am trezit cu toții într-un coșmar, cu PSD adus la putere, cu o democrație șubrezită, cu instituțiile statului capturate și cu speranța sufocată de un regim închis și autocratic”, a transmis Cătălin Drulă.

Președintele USR a subliniat importanța votului dat candidaților Dreapta Unită, în Sibiu: „O susțin pe Ruxandra Cibu Deaconu, e un act de curaj și generozitate pentru că a intrat în lupta pentru Primăria Municipiului Sibiu. Îl felicit și pe Adrian Echert și e o bucurie pentru mine să-l susțin și să-l recomand sibienilor să-l voteze. Am încredere în români, am încredere în poporul meu și știu că nu vor pune ștampila pe PSD, știu că-și doresc un viitor mai bun pentru copii lor și nu-i vor lăsa să le fure viitorul. Votați pe 9 iunie Alianța Dreapta Unită pe linie, pe toate cele cinci buletine de vot”.

Ruxandra Cibu Deaconu: „Este timpul să nu ne mai mințim că totul este bine în Sibiu”

La rândul ei, Ruxandra Cibu Deaconu a cerut sibienilor să contribuie la schimbarea de care Sibiul are nevoie. „Dreapta Unită poate să obțină un scor istoric în Sibiu și va putea avea un rol și mai mare în administrarea județului și a localităților, în administrarea municipiul Sibiu. Este timpul ca noi, sibienii, să nu ne mai mințim că totul este bine în acest oraș” a spus Ruxandra Cibu Deaconu, candidat pentru funcția de primar al Sibiului. „Este timpul să recunoaștem că avem nevoie de o schimbare care să aducă Sibiului un spital municipal funcțional, parcări supraetajate, un transport public eficient, cartiere moderne, foarte multe spații verzi și soluții pentru traficul sufocat. Promit să fac din Sibiu un oraș modern, așa cum primarii USR din țară au arătat că se poate, cu bugete record și cu investiții record”, a mai spus Ruxandra Cibu Deaconu.

Adrian Echert: „Pe 9 iunie ne vom bate cu toți și-i vom învinge”

Adrian Echert, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, a subliniat și el cât de mare este pericolul pentru județ, dacă PNL rămâne la putere:

„Toată lumea știe deja că un vot dat PNL este un vot către PSD și cred că nu aveți vreo speranță că, dacă acest județ va fi condus de „galbeni” în continuare, ei vor face mai mult decât să-și pună oameni în funcții publice, să lucreze cu firme de casă și să trimită la București persoane fără pregătire pentru funcțiile pentru care sunt propuși”. „În 9 iunie și în zilele de până atunci va rog să fiți alături de noi, pentru că eu voi fi alături de voi, voi fi vârful vostru de lance în lupta pentru acest județ, de la Turnu Roșu la Alma , ne vom bate cu toți și îi vom învinge”, a mai spus invitaților la eveniment Adrian Echert.

Evenimentul Alianței Dreapta Unită din Sibiu s-a încheiat în Piața Mare din Sibiu, într-un moment de entuziasm, printr-o impresionantă poză de grup realizată chiar în fața Primăriei Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri