spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Droguri vândute în județul Sibiu. Polițiștii au destructurat rețeaua!

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.


Din materialul probator a rezultat că, în perioada 2023 – martie 2024, aceștia ar fi vândut, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), precum și substanțe psihoactive, către consumatori din județul Sibiu.

În urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate, ieri, 19 martie, în județul Sibiu, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de risc (canabis), substanțe psihoactive (2-MMC și AB-CHMINACA), mai multe grindere și cântare electronice, recipiente și plicuri cu urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

Astfel, la aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea a doi bărbați (unul cetățean străin).

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă