spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Ruxandra Cibu Deaconu, pentru primar al Municipiului Sibiu, și Adrian Echert, pentru președinte al Consiliului Județean, sunt candidații desemnați de Alianța Dreapta Unită în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ruxandra Cibu Deaconu (USR), Radu Scutea (PMP) și Constantin Șovăială (FD), cei trei președinți ai filialelor din Sibiu ale celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită, au susținut prima conferință de presă în formatul complet al alianței la nivel județean, pentru a anunța candidații desemnați pentru funcțiile de primar al Municipiului Sibiu și de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

„Am convingerea că Alianța Dreapta Unită va reprezenta o forță importantă la aceste alegeri din județul Sibiu, sper ca sibienii să înțeleagă că e momentul pentru o decizie înțeleaptă în ziua votului, pentru viitorul lor, al copiilor lor”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu, în deschiderea conferinței de presă în care au fost anunțate primele nume ale candidaților comuni ADU din județul Sibiu. Președinta USR Sibiu a reamintit că desemnarea candidaților pentru primării și consiliile locale din județ s-a făcut în urma unor discuții și negocieri între cele trei partide care au avut în vedere poziția și notorietatea politicienilor în fiecare localitate.

„Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot și va avea candidați comuni în toate localitățile din județul nostru”, a transmis Constantin Șovăială, președintele Forța Dreptei Sibiu, deputat în Parlamentul României. „Alianța a fost creată pentru modernizarea României, pentru școli și spitale mai bune, pentru dreptate, pentru oameni. Rămânem principalul pol politic de dreapta care sprijină mediul de afaceri, pe oamenii care muncesc cinstit în această țară, susținem dezvoltarea comunităților de jos în sus și ne vom opune baronatelor și practicilor prin care guvernul ține prizonieri primarii din comunitățile mici și mijlocii”, a mai spus Constantin Șovăială.

„Faptul că vom candida împreună, pe liste comune și cu candidați comuni va aduce mai multă unitate în decizii și mai multă putere în consiliile locale, pentru a putea fi atrase fonduri europene și pentru a începe proiectele de care localitățile au nevoie”, a spus Radu Scutea, președinte al PMP Sibiu.

Radu Scutea a anunțat și numele primilor candidați: Ruxandra Cibu Deaconu, pentru Primăria Municipiului Sibiu, și Adrian Echert, pentru președinte al Consiliului Județean Sibiu. Cei doi sunt consilieri județeni, conduc filialele județeană și municipală ale USR și au fost desemnați în urma negocierilor dintre cele trei partide și pe baza notorietății și experienței politice pe care o au. De asemenea, au fost folosite și cele mai recente sondaje de opinie existente.

„Intru în aceste alegeri cu convingerea că sibienii au înțeles cine este preocupat de interesele lor și cine este preocupat de apartamente, mașini și promovare personală. Vreau să încep o nouă etapă în modernizarea județului Sibiu, așa cum trebuia făcută de mult. Îmi doresc ca tot județul Sibiu să beneficieze de fonduri europene, nu doar câteva localități, iar președintele Consiliului Județean să își asume această responsabilitate, de a fi cel care aduce bunăstare tuturor. Vreau ca județul Sibiu să ajungă între primele județe din țară, atât după numărul de proiecte, cât și după sumele finanțate”, a declarat Adrian Echert, după anunțul desemnării sale.

„Nu mai pot să stau și să văd cum trece timpul fără ca orașul să se modernizeze în ritmul în care noi știm că se poate moderniza. Fondurile europene vin cu viteză redusă, proiectele stau prin sertare, oamenii se plâng că nu au parcuri destule, că nu au parcări suficiente, că e aglomerație și că nu au peste tot condiții moderne de trai. De ce să mai așteptăm încă patru ani? Este nevoie de un suflu nou la Primăria Sibiu și asta vreau să fac împreună cu echipa Alianței Dreapta Unită. Vom avea cel mai mare număr de consilieri la Sibiu”, a spus Ruxandra Cibu Deaconu, la finalul conferinței.

Comunicat de presă transmis de USR Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă