spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Meci cu lanterna roșie pentru Măgura Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Obișnuită cu prezențele în cupele europene, echipa de handbal Măgura Cisnădie a ajuns în situația de a avea emoții în privința salvării de la retrogradare. O victorie în meciul de sîmbătă, din Sala Sporturilor din Cisnădie, este obligatorie.


Partida CS Măgura Cisnădie -CSU Știința București se va disputa sâmbătă 23.03.2024, de la ora 18.00 în Sala Polivalentă Măgura Cisnădie. Biletele s-au pus in vânzare la casieria Primăriei Cisnădie. În ziua jocului, acestea se pot cumpăra de la Sala Polivalenta, începând cu ora 16.00. Prețul biletului este: Tribune 15 lei, Peluze 10 lei.

Măgura Cisnădie se află pe locul nouă, cu 18 puncte, la doar un punct distanță de primul loc de baraj ocupat de Corona Brașov. Tot în această etapă, Corona Brașov joacă pe teren propriu cu CS Dacia Mioveni, penultima clasată și cel mai probabil va obține cele trei puncte puse în joc. În aceste condiții, Măgura nu are decât varianta unui succes în fața lanternei roșii, echipa care a pierdut toate meciurile jucate în Liga Florilor Mol.

În continuare, programul o avantajează pe Măgura Cisnădie. Aceasta urmează să întâlnească pe teren propriu, în etapele rămase până la final, alte două echipe din ultimele clasate, HC Zalău și Corona Brașov. De asemenea, Măgura nu va întâlni în finalul campionatului niciuna din primele șase echipe din clasament. Cu un parcurs favorabil, sibiencele se pot gândi chiar la un loc opt la finalul campionatului. Dar, primul obiectiv râmâne evitarea poziții a 11-a, cea care duce la barajul de supraviețuire.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De ar retrograda odată! Toți banii orașului, direcționați de cămatarul ce conduce, se duc în această gaură neagră și în fiefurile sale personale! Sunt salarii neplătite la handbaliste, sunt procese pe rol din această cauză. Sunt o grămadă de mizerii în orașul acesta, de când e cămătarul primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă