spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

S-a dat startul programului educațional dezvoltat de Muzeul ASTRA în cadrul proiectului Centrul de activitati si resurse regionale

Știri din Județ

Publicitate

S-a dat startul programului educațional dezvoltat de Muzeul ASTRA în cadrul proiectului Centrul de activități și resurse regionale – Restaurarea și revitalizarea monumentului istoric Casa Artelor!


Cufărul cu lut, lemn și cufărul cu lână sunt gazduite, începând din această săptămână, de catre elevi ai școlilor gimnaziale din Sibiu. Cu ajutorul obiectelor și a materialelor educationale pregătite, copiii, sprijiniți de cadrele didactice, vor înțelege legătura dintre meșteșuguri și obiectivele de dezvoltare durabilă, precum și conexiunea dintre resursele naturale și viața sustenabilă. Respectul față de muncă, cunoașterea meșteșugurilor și a meșterilor care fac posibilă transmiterea tradițiilor, educația transdisciplinară și învățarea prin descoperire sunt elementele cheie ale acestui program educațional. În următoarea perioadă, 27 de clase primare din Sibiu, Rășinari și Șura Mică, vor experimenta cufărul călător, alegând una dintre cele 5 teme pregătite- lut, lemn, lână, fibre vegetale sau pânză.

Sursa: Centrul de activitati si resurse regionale

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă