spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Universitatea Cluj s-a impus în derby-ul Transilvaniei. Sibiul s-a ținut aproape de campioni, doar în prima repriză

Știri din Județ

Publicitate

Derby-ul dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj Napoca a adus un public numeros în Sala Transilvania. Două galerii inimoase nu au încetat să-și încurajeze favoriții. Cele două echipe au oferit un meci spectaculos, în prima repriză, după care, clujenii au pus punct după punct pe tabela de marcaj, au reușit să facă spectacol și au arătat că sunt marii favoriți la un nou titlu de campioană. Meciul a fost câștigat de oaspeți, scor 99-65.


Campioana României și sfert finalistă în Euro Cup, Universitatea BT Cluj Napoca și-a respectat statutul de favorită și a câștigat meciul din Top 10 al Ligii Naționale de baschet masculin. Rivalitatea dintre cele două formații i-a ambiționat pe jucătorii care au intrat pe teren. Chiar dacă porneau din start cu șansa a doua, sibienii nu au renunțat la luptă chiar dacă clujenii s-au distanțat la 16 puncte încă din primul sfert. Cu galeria alături, sibienii au revenit și au redus din diferență până la -5, 30-35, la mijlocul sfertului doi. Avantajul clujenilor a fost de 10 puncte la pauza mare, scor 54-44.

Meciul s-a schimbat în repriza a doua, cu oaspeții în poll-position. Clujenii au intrat mult mai hotărâți și au decis repede învingătoarea jocului. Cu mai multe aruncări de la distanță, clujenii au dus scorul la 74-51, la finalul sfertului trei. Cu victoria acontată, clujenii au jucat dezinvolt și în ultimul sfert, început cu un parțial de 10-2. Jocurile au fost făcute cu minute bune înainte de final. Clujenii au obținut a șasea victorie consecutivă în derby-ul Transilvaniei și au punctaj maxim în liga națională. BC CSU Sibiu va juca duminica viitoare, în deplasare, cu Rapid. Partida va începe la ora 18.00. Apoi, în jurul datei de 6 aprilie, sibienii vor evolua tot în capitală, cu Dinamo.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă