spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident stupid pe autostrada A1, lângă Sibiu. Se putea termina tragic!

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs aseară, pe autostrada A1, în imediata apropiere a municipiului Sibiu. Manevra inconștientă a unui șofer putea termina tragic.

Publicitate

Aseară, în jurul orei 21:43, șoferul unei mașini înmatriculate în județul Sibiu a intrat pe autostrada A1 Sibiu – Pitești prin zona Ștefan Cel Mare și a produs un accident rutier. Acesta, aflat pe banda de accelerare, având clar o porțiune de linie continuă, a decis să facă brusc stânga peste marcaj și mai grav, să pătrundă pe contrasensul autostrăzii A1. Circulând regulamentar, o mașină înmatriculată în străinătate nu a mai putut evita impactul, Dacia Logan fiind pur și simplu întoarsă 180 de grade. Ne plângem că nu avem autostrăzi însă nici pe cele existente nu știm să circulăm corect și în siguranță.

Conform martorilor, mașina care circula regulamentar pe autostradă se afla pe prima bandă de circulație, însă văzând că sunt mașini pe banda de accelerare, pentru a le facilita accesul a trecut pe banda a doua. Acolo însă a intrat în coliziune cu mașina care dorea să întoarcă ilegal. Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime omenești! O astfel de manevră ar trebui taxată grav de către polițiștii rutieri. Revenim cu eventualele măsuri luate împotriva șoferului inconștient!

Conform IPJ SIBIU a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme, produsă pe fondul neacordării de prioritate, conducătorul auto care ar fi încălcat normele legale fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai