spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Acțiune de împădurire în pădurea Cisnădioara

Știri din Județ

Publicitate

SCHWARZ Gruppe Int, un actor de referință pe segmentul de print, organizează sâmbătă, 6 aprilie 2024, la Cisnădioara, campania de plantare „SCHWARZ Plantează 2024” alături de Ocolul Silvic Valea Sadului – Districtul 1 Cisnădie și Primăria Orașului Cisnădie.

Publicitate

Din dorința de a susține o economie favorabilă unui viitor durabil, compania SCHWARZ Gruppe Int și-a luat angajamentul ca pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor, să planteze un copac.

Astfel, în această primăvară va avea loc cea de-a V-a ediție a campaniei de împădurire organizată de SCHWARZ Gruppe Int. „Povestea noastră a prins contur în anul 2018, când am demarat campania de împădurire ‘SCHWARZ Plantează’ cu doar 40 de persoane, din dorința de a educa și de a responsabiliza comunitatea cu privire la impactul pe care îl avem față de natură și, totodată, ca un semnal de alarmă cu privire la fenomenul defrișărilor. Anul acesta, dorim să ne continuăm misiunea și să plantăm un număr cât mai mare de puieți în pădurea din Cisnădioara.”, declară Daniel Landa, managing partner SCHWARZ Gruppe Int.

Campania de plantare va avea loc pe 6 aprilie. Orice schimbare cauzată de condițiile meteo va fi comunicată ulterior, pe site-ul companiei și pe paginile de social media. Acțiunea de plantare se va desfășura în pădurea Cisnădioara, cu susținerea Ocolului Silvic Valea Sadului – Districtului 1 Cisnădie și Primăriei orașului Cisnădie. Participanții se pot înscrie completând formularul de pe https://www.impadurim-romania.ro/campanie-2024.

Ulterior, participanții vor fi notificați cu toate informațiile necesare.

„Orice implicare, oricât de mică, va face diferența. Cu toții ne dorim un viitor mai verde pentru copiii noștri. Alătură-te campaniei noastre, fii tu eroul și hai să Împădurim România.”, adaugă Flavius Pogan, managing partner.

SCHWARZ Gruppe Int este o companie care furnizează o gamă largă de servicii pe segmentul de print, promovând cu precădere consumabile sustenabile, care susțin mediul înconjurător. Compania plantează câte un copac pentru fiecare toner ecologic distribuit partenerilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai