spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Spectacole pentru cei mici la Casa de Cultură din Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul Național Aureliu Manea Turda revine vineri 29 martie la Casa de Cultură Cisnădie cu trei reprezentații de la ora 11.00, 12.00 și 19.00.

Publicitate

Dimineața se vor juca două spectacole pentru cei mici care cu siguranță vor fi fascinați de Fata babei și fata moșului. Spectacolul este o adaptare în regia lui Horațiu Ioan Apan, după povestea scrisă de Ion Creangă, foarte îndrăgită de copii. Întotdeauna faptele bune, omenia și hărnicia nu rămân nerăsplătite.

Seara de la ora 19.00 teatrul din Turda vă invită la Gelozie mon amour, regia Radu Botar „un spectacol simplu, cinstit, deloc contorsionat, curat, direct, în lumină, spre a dărui spectatorului zâmbetul neforţat, sincer, din inimă, printr-un haz de necaz, ironie şi autoironie, prin sinceritatea şi claritatea vorbei, prin subânţelesul subtil al tăcerii. Dacă se va şi izbucni într-un hohot de râs, din când în când, dincolo de surâs, cu atât mai bine. Înseamnă că încă totul mai are un rost şi o voie bună în viaţa asta. Nimic mai mult” a spus regizorul Radu Botar. Personajele care urcă pe scenă sunt interpretate de actorii Cornel Miron, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă, Ioan Alexandru Savu, Ginuc Crișan, Miky Paicu, parte din ei absolvenți ai Facultății de Teatru de la Sibiu.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură Cisnădie!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ