spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Trafic blocat pe strada Octavian Goga din Sibiu. O mașină a rupt un stâlp stradal

Știri din Județ

Publicitate

O șoferiță neatentă a intrat cu mașina, în această după-amiază, într-un stâlp de iluminat stradal situat pe strada Octavian Goga din Sibiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Publicitate

Conform martorilor la eveniment, șoferița era staționată în parcarea Sălii Transilvania iar la ieșirea din incintă, la efectuarea virajului la stânga, a acroșat cu partea din față și laterală baza stâlpul din beton. În urma impactului, baza stâlpului a cedat și s-a înclinat periculos spre șosea, fiind susținut doar de firele de înaltă tensiune. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Martorii la eveniment au declarat în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent faptul că dacă stâlpul nu era susținut de fire, există probabilitatea ca acesta să cadă pe o mașină de tip „școală„, fiind poziționată fix pe traiectoria stâlpului. La fața locului sunt mai multe echipaje de Poliție și pompieri de la ISU SIBIU. Traficul rutier pe strada Octavian Goga este blocat iar pe străzile adiacente sunt coloane mari de mașini.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Politistii in loc sa redirectioneze traficul dinspre Calea Dumbravii spre Stadion sau macar sa puna o atentionare ca este blocat preferau sa stea degeaba. Urat oras a devenit Sibiul si extrem de prost gestionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu