spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Mămicile de la Maternitatea din Sibiu au primit daruri din partea ehipei AFOS și a Departamentului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

În ziua odovaniei praznicului Sărbătorii Bunei-Vestiri la Maternitatea Spitalului Județean Sibiu, zecile de mămici, au primit cu bucurie vizita echipei AFOS și a Departamentului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului, conduse de Pr. Adrian Roman.


Cu binecuvântarea ÎPS Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, precum și cu sprijinul conducerii Secției de Obstetrică a Spitalului Județean, an de an, de ziua Mamei Creștine, sunt felicitate și li se oferă daruri tuturor mămicilor internate cu pruncii lor nou-născuți, spre a le încredința de prețuirea pentru părtășia lor la darul sfânt al vieții.

Buna-Vestire le amintește tuturor mamelor, tuturor femeilor creștine, că Maica Domnului este ocrotitoarea și modelul lor, că sunt chemate la o slujire și la o jertfă sfântă, de a rodi și de a face să înflorească în jurul lor vlăstare noi ale Bisericii și societății. Le felicităm, le binecuvântăm, le transmitem un sincer La Mulți Ani și le asigurăm că întotdeauna pot găsi încurajare și sprijin în Biserică, fiindcă nu puține sunt situațiile delicate precum criza de sarcină sau precaritatea mijloacelor materiale de creștere a nou-născuților. Demersul nostru se alătură acțiunilor Marșului pentru Viață 2024, sub motto-ul Viitorul este pro-viață, ca o mărturie că trebuie să construim împreună acel viitor în care fiecare femeie însărcinată aflată în dificultate să fie sprijinită pentru a-și naște copilul, iar viața fiecărui copil născut și nenăscut să fie valorizată la demnitatea ei deplină.Totodată, dorim să folosim acest binecuvântat prilej și pentru a adresa mulțumirile noastre întregului personal medical, care cu devotament și profesionalism contribuie la aducerea cu bine pe lume a copiilor noștri”, a declarat Pr. Adrian Roman.

Arhiepiscopia Sibiului, prin asociația eparhială, a oferit cu această ocazie scutece pentru bebeluși, produse de igienă, produse alimentare potrivite nevoilor din primele luni de viață atât pentru copil, cât și pentru mămică, un cuvânt bun și o binecuvântare.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului