spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Maria Greavu, primarul comunei Loamneș: Sunt mulțumită că avem infrastructura realizată

Știri din Județ

Publicitate

Primarul comunei Loamneș, Maria Greavu, am găsit-o dis de dimineață la Primărie. Pregătea ultimele documente pentru a merge la Prefectura Sibiu să rezolve problemele oamenilor din localitate cu cadastru. Am întrebat-o care este cea mai importantă realizare a ei pentru comună. „Sunt mulțumită că avem infrastructura realizată. Avem gaz, apă, canal, drumuri, iluminat public cu LED. În 5 din cele 6 sate ale comunei. Mai avem de lucru la Sădinca, un cătun cu 5 locuitori, unde este și mânăstirea.” ne-a răspuns Maria Greavu.


Doamna primar ne-a declarat că la Armeni se va recepționa zilele acestea lucrarea de modernizare a străzilor realizată prin programul Anghel Saligny. Nu au fost bani suficienți de la Guvern decât pentru drum, așa că a decis să folosească bani din bugetul locul să facă și trotuarele și rigolele. „Al nostru a fost primul proiect pe țară început. Și am spus că dacă tot facem drumul, să facem și trotuarele și rigolele să fie complet” a declarat Maria Greavu.

Maria Greavu are și o nemulțumire și nu se sfiește să o spună public: „Nu îmi place cum se alocă banii de la Consiliul Județean și de la Guvern. Se face mereu discreționar. Eu nu pot accepta așa ceva”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului