spot_img
13.1 C
Sibiu
duminică, 21 aprilie, 2024
spot_img

Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachetele de bilete pentru trimestrul III al Stagiunii 2023/2024 „Henry Selbing”

Știri din Județ

Joi, 28 martie, Filarmonica de Stat Sibiu pune în vânzare pachetele de bilete pentru trimestrul III al Stagiunii 2023/2024 „Henry Selbing”, care asigură acccesul la unsprezece evenimente muzicale, în perioada 4 aprilie – 13 iunie.


„Printre atracțiile următorului trimestru al stagiunii se numără concertul simfonic din 4 aprilie, când violoncelistul Marc Coppey se întoarce în dublă ipostază, de dirijor și solist; apoi, pe 18 aprilie, îl vom avea ca invitat pe violonistul Valentin Șerban într-un concert condus de Tiberiu Soare; pe 9 mai, sărbătorim Ziua Europei cu un spectacol de operă; pe 24 mai, din nou Valentin Șerban ajunge la Sibiu pentru un recital cameral, de această dată împreună cu pianistul Mihai Diaconescu; Alessandro Crudele va dirija un concert simfonic dedicat Zilei Italiei, pe 6 iunie; iar în 13 iunie, fermecătoarea Anna Țifu revine pe scena Sălii Thalia. Toate acestea și multe alte surprize, în săptămânile viitoare, pentru prietenii muzicii. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”, a declarat dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

În semn de apreciere, spectatorii care au avut bilete pentru concertul anulat din 14 martie beneficiază de intrare liberă la concertul simfonic de joi, 4 aprilie.

Prețul unui pachet este de 430 lei (50% reducere pentru pensionari, studenți, elevi), respectiv 390 lei la reînnoire, ceea ce reprezintă o reducere de cel puțin 200 de lei față de achiziționarea biletelor individuale.

Casieria Filarmonicii de Stat Sibiu este deschisă de luni până joi, între orele 10:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00. Momentan, se acceptă doar plăți în numerar. Mai multe informații la telefon 0735566486 sau e-mail bilete@filarmonicasibiu.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș