spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a pierdut la Voluntari. Gazdele urcă pe locul 12, poziție ce le asigură supravețuirea

Știri din Județ

Publicitate

Superliga României s-a reluat vineri cu un meci echilibrat disputat pe Arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. FC Voluntari a câștigat cu 1-0 partida cu FC Hermannstadt după un penalty comis de Butean și transformat de Merloi în minutul 70.


La fel ca în partida desfășurată în luna februarie, FC Voluntari și FC Hermannstadt au oferit un meci cu ocazii puține. Și de această dată partida s-ar fi terminat la egalitate dacă nu ar fi existat greșeală lui Butean, care a comis henț în propria suprafață de pedeapsă cu 20 de minute înainte de final. Merloi nu a refuzat cadoul oferit de sibieni și a transformat de la punctul cu var, aducând un succes de aur pentru ilfoveni. Cu cele trei puncte obținute, echipa pregătită de Florin Pârvu a urcat pe poziția a 12-a, ultimul ce asigură rămânerea în prima ligă. În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns pe loc retrogradabil direct, cel puțin până la meciul de luni seara, cu Petrolul Ploiești.

Dumiter a ratat prima ocazie a meciului, portarul Căbuz refuzându-i golul atacantului ilfovenilor. Sibienii au ratat prima șansă prin Neguț, dar la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Cu doar 500 de spectatori prezenți în tribune, printre care și câteva zeci de fani ai sibienilor, cele două echipe s-au anihilat reciproc până spre final. Chiar dacă Neguț a avut ocazia deschiderii scorului în minutul 56, faza decisivă a avut loc în minutul 70. Merloi a punctat de la 11 metri. Iancu și Opruț au avut ocazia egalării pe final, dar cele trei puncte au rămas în Ilfov.

Au jucat formațiile:

FC Voluntari: Octavian Vâlceanu – ‘Ricardinho’ Miranda (85 Grigore Turda), Patricio Matricardi, Igor Armaş – Radu Boboc Andrei Ciobanu (63 George Merloi), Ljuban Crepulja (74 Juan Cascini), Naser Aliji (86 Mihai Răduţ) – Vadim Raţă, Andrei Dumiter (63 Nicolae Carnat), Doru Andrei.

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz – Mihai Butean, Florin Bejan, Ionuţ Stoica, Raul Opruţ – Silviu Balaure (71 Kablan N’Goma), Alessandro Murgia, Sota Mino (81 Ruben Valente), Alexandru Jipa (46 Ianis Stoica) – Daniel Neguţ (71 Gabriel Iancu), Daniel Paraschiv.


Rezultate și programul etapei a doua din play-out:

Vineri, 29 martie:

Ora 17, 30 FC Voluntari – FC Hermannstadt 1-0

Sâmbătă, 30 martie:

Ora 15,45 U Cluj – UTA Arad

Ora 18 FC Botoșani – Poli Iași

Duminică, 31 martie:

Ora 14, FCU Craiova – Oțelul Galați

Luni, 1 aprilie:

Ora 20,30 Dinamo – Petrolul

Clasament:

  • 7. U Cluj 24 puncte
  • 8. FC Hermannstadt 23 p
  • 9. UTA 23p
  • 10. Petrolul 21p*
  • 11. Oțelul 20p
  • 12. FC Voluntari 17p
  • 13. Poli Iași 17p*
  • 14. FCU Craiova 16p*
  • 15. Dinamo 15p*
  • 16. FC Botoșani 11p*

    Formațiile cu * au beneficiat de rotunjire


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă