spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Percheziții masive în județul Sibiu. Vindeau droguri de mare risc

Știri din Județ

Publicitate

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea a 13 inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive în formă continuată.


Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada iunie 2023 – martie 2024, în mod repetat, aceștia au deținut, manipulat și comercializat, către consumatori din județul Sibiu, diverse cantități de substanță cristalină 2-CMC, 3-CMC și 4-CMC (droguri de mare risc) și 2MMC (substanță psihoactivă), cu sume cuprinse între 100 și 200 lei pentru o doză. Perchezițiile au avut loc în partea de nord a județului Sibiu.

Au fost puse în aplicare 27 de mandate de percheziție, pe raza județelor Sibiu și Hunedoara, inclusiv într-o unitate de penitenciar, fiind identificate și ridicate pliculețe pregătite pentru vânzare conținând substanță cristalizată, diverse comprimate, peste 500 de plicuri de tip ziplock (noi), telefoane mobile și cartele SIM, sume de bani în lei și euro cântare digitale, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestare preventivă a 11 dintre inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile. Față de alți doi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu au dispus măsura controlului judiciar.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă