spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Înfrângere cu repetiție: ACS Mediaș învinsă din nou de Unirea Ungheni

Știri din Județ

Publicitate

ACS Mediaș nu a reușit să-și ia revanșa în fața celor de la Unirea Ungheni. După înfrângerea din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-2, medieșenii au pierdut cu un scor identic jocul din prima etapă a play-off-ului.

Publicitate

Prima etapă din play-off, seria a noua, s-a încheiat cu o noua victorie a celor de la Ungheni pe terenul 8 Mai. Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, iar medieșenii au reușit în repriza a doua doar să reducă din diferență prin Petra Mihai în min 52. Următoarea etapă, ACS Mediaș va juca în deplasare la Gloria 2018 Bistrița. ”Echipa din Ungheni s-a dovedit mult mai pragmatică, la fel ca și săptămâna trecută. Am dominat repriza a doua, nu știu dacă au intrat de două ori în careu. Am primit gol după o foarfecă laterală în careu, apoi în minutul 45, deși e o regulă, care spune că în ultimele trei minute nu se mai joacă. Am avut un penalty cât casa, nu mă iau de maniera de arbitraj, dar acolo trebuia să avem 11 metri. Suntem o echipă tânără, facem greșeli, dar aceste decizii îti dau de gândit. Trebuie să muncim, să creștem jucătorii tineri. Am atins obiectivul, să ajungem în play-off. Vom încerca să câștigăm orice joc, nu vom abandona lupta în cele opt meciuri râmase”, a spus Mihai Ianc, antrenorul medieșenilor

Lovitura de începere a meciului a fost dată de fostul jucător al Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira. Eric de Oliveira Pereira, fostul mare jucător al Mediașului și cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, a fost aplaudat de toți cei prezenți la partida dintre ACS Mediaș și Unirea Ungheni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare