spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

La Păuca se caută investitor pentru un cămin de bătrâni. Primăria dă terenul și utilitățile

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Niculae Dancu este cunoscut datorită longevității sale la șefia comunei Păuca. Aflat la al 8-lea mandat, aceste continuă investițiile în comună, multe în premiere naționale. Adesea se vorbește despre Ciugud (jud. Alba), dar multe proiecte inovatoarea au fost realizate în premieră și la Păuca. Să amintim doar de stația de încărcare mașini electrice sau toate investițiile în localitate de la gaz la Cămin Cultural sau școală. Deși într-o zonă destul de izolată, comuna Păuca pregătește o ofertă de nerefuzat pentru investitori.

Publicitate

Primarul Niculae Dancu ne-a declarat că primăria deține un teren de 6500 mp cu o priveliște frumoasă spre vatra satului Păuca. Acolo se poate construi un cămin de bătrâni. Primăria pune la dispoziție terenul și utilitățile. „O astfel de investiție ne aduce un dublu câștig: pe partea socială, pentru cei fără sprijin ajunși la o vârstă înaintată, dar și pe partea economică, datorită veniturilor la bugetul local și crearea de locuri de muncă în localitate” ne-a spus primarul.

El a recunoscut că, deja, un prim investitor din Germania s-a arătat interesat, dar așteaptă mai multe oferte pentru a alege cea mai bună pentru comuna Păuca. Primarul ne-a spus, că, în timp, respectiva investiție se va putea extinde și la blocul construit acolo în comunism. Primăria l-a întreținut corespunzător. Acum se pregătește mutarea dispensarului și serviciilor de acolo mai în centrul satului, iar odată eliberată clădirea va putea deveni parte a investiției într-un cămin de bătrâni.

Primarul Dancu profită de orice vizită oficială în comună pentru a prezenta proiectele sale care pot atrage fonduri guvernamentale sau europene localității

Populația României, conform statisticilor, crește în ce privește persoanele de vârsta a treia. Există o nevoie tot mai mare de cămine de bătrâni, mai ales în zone rurale, cu liniște și nepoluate. Păuca dorește să ofere această oportunitate de investiție nu doar pentru a beneficia persoane în vârstă din sat, dar și din județul Sibiu, Alba și chiar de mai departe.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Dl. Dancu, ar fi mai bine să efectuați cadastrul intravilan în satele aparținătoare și pe urmă o să vedeți cum se va dezvolta comuna. Locuitorii nu au acte de proprietate pe case și curți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare