spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr a cedat primul loc în clasamentul ligii secunde după înfrângerea de la Miercurea Ciuc

Știri din Județ

Publicitate

Etapă neagră pentru toate echipele din județul Sibiu. După înfrângerile suferite de FC Hermannstadt, la Voluntari, în liga întâi, de ACS Mediaș, în fața Unirii Ungheni în play-off-ul ligii a treia, a venit rândul celor de la CSC Șelimbăr să piardă pe terenul celor de la FK Csikszereda, în prima etapă a play-off-ului ligii secunde. FK Csikszereda – CSC Șelimbăr s-a terminat cu scorul de 2-0. În completarea etapei sportive, în liga națională de baschet, BC CSU Sibiu a cedat în deplasare la Rapid, iar în Liga Florilor Mol, Măgura Cisnădie a pierdut la Tg. Jiu.

Publicitate

Partida de luni a fost dominată de gazdele de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Tehnicianul gazdelor, Robert Ilieș, a spus înaintea jocului că meciul nu va semăna cu cel din sezonul regulat, atunci când sibienii au câștigat în Harghita cu scorul de 2-1. Vorbele antrenorului s-au adeverit pe teren, acolo unde gazdele au deschis scorul în minutul 17, după ce Jelena a reluat cu capul în plasă o centrare venită de pe partea dreaptă. Golul doi fost reușit în minutul 31, atunci când Bakos a trimis în poartă, de la 8 metri, după o nesincronizarea în defensiva sibienilor. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru Miercurea Ciuc.

Tot gazdele au fost mai periculoase la începutul reprizei secunde. Jebari a trimis în transversală, iar sibienii au încercat să răspundă. După o lovitură liberă din marginea careului, trimisă în zidul advers, Gabriel Deac a ratat în situație de singur cu portarul advers șansa revenirii în meci. CSC Șelimbăr a suferit prima înfrângere în deplasare din acest sezon.

Play-off-ul ligii a doua a început joia trecută cu partida dintre Corvinul Hunedoara și FC Gloria Buzău. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Al doilea meci din play-off a avut loc la Slobozia. Echipa locală, Unirea, a învins cu 1-0 pe CS Mioveni. Runda a doua va începe joi 4 aprilie, ora 17.00, cu partida CS Mioveni – Gloria Buzău și se va încheia duminică 7 aprilie, de la ora 12.00, cu jocul Unirea Slobozia- FK Csikszereda. Partida CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara se va disputa sâmbătă 6 aprilie, de la ora 11.30, urmând a fi transmisă în direct de Prima Sport și Digi Sport. Partida este programată să se desfășoare pe stadionul Măgura din Cisnădie. Clasamentul play-off-ului este următorul: Unirea Slobozia 43, CSC Șelimbăr 42p, Corvinul 38, FK Miercurea Ciuc 35, Gloria Buzău 35p, CS Mioveni 33p.



Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare