spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

USR Cisnădie: „Susținătorii primitivi ai actualei conduceri PNL a orașului au vandalizat panoul publicitar al candidatului Alianței Dreapta Unită la Primăria Cisnădie, Mircea Orlățan”

Știri din Județ

Publicitate

Disperați că-și vor pierde privilegiile și accesul la banii Cisnădiei, susținătorii primitivi ai actualei conduceri PNL a orașului au vandalizat panoul publicitar al candidatului Alianței Dreapta Unită la Primăria Cisnădie, Mircea Orlățan.

Publicitate

Gestul lor arată cât de mare le este frica, spaima că vor fi învinși de cetățenii care s-au săturat să mai aștepte la nesfârșit dezvoltarea normală a orașului.

Nu ne speriem, nu ne oprim, atacurile lor ne încurajează să mergem mai departe și să-i aducem pe oameni la vot, să-i convingem că astfel de indivizi, care nu înțeleg ce înseamnă democrația, nu pot și nu au dreptul să conducă destinele unui oraș. Restart Cisnădie!

Mircea Orlatan, candidatul ADU la Primăria Cisnădie, își va prezenta programul de guvernare locală în cadrul unei conferințe care va avea loc mâine, la ora 11:00 La conferință va participa și președinta județeană a USR Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu.

Comunicat de presă transmis de Filiala Locală USR Cisnădie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!