spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a pierdut în minutul 93 meciul din sferturile Cupei României

Știri din Județ

Publicitate

Universitatea Cluj și FC Hermannstadt au oferit un meci cu faze puține în sferturile Cupei României. În mod normal, jocul ar fi trebuit să se decidă în reprizele de prelungire sau chiar la loviturile de departajare, dar a fost suficient golul venit în minutul 93. U.Cluj s-a impus cu 1-0 după golul lui Anselmo.

Publicitate

Anselmo a calificat-o pe Universitatea Cluj după ce a marcat cu poarta goală la ultima fază a jocului. A fost unicul gol al zilei de miercuri în Cupa României, după ce partida FC U Craiova-FC Voluntari s-a terminat 0-0, iar ilfovenii s-au impus cu 4-2 la penalty-uri.

La startul partidei de pe Cluj Arena cele două echipe au aliniat formațiile:

U.Cluj: Gertmonas – Oancea, Pițian, Thalisson, Roger – Bic, Simion, Nistor – Chipciu (cpt.), D. Popa, Rus
Rezerve: Gorcea – B. Mitrea, Techereș, Fossati, Doukoure, Silaghi, Anselmo, Tescan, Roguljic, V. Gheorghe
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău: FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, I. Stoica, Bejan, Opruț – N’Goma, Sota, Murgia – I. Stoica, D. Paraschiv, Neguț
Rezerve: Muțiu – Medina, Antoche, Biceanu, Oroian, Jipa, G. Iancu, Fonseca, Balaure.

Sibienii au ratat ocazia să dispute finala Cupei României, pe teren propriu, pe 15 mai. „Suntem dezamăgiți, nu am reușit să ne luăm revanșa, se pare că U. Cluj e nașul nostru. I-am dezamăgit pe suporteri, am fi avut ocazia să jucăm finala acasă, dar trebuie să mergem mai departe. Nu am avut mari ocazii, dar nici ei. Sperăm să ne luăm revanșa, duminică, în campionat”, a spus fundașul Butean. Antrenorul Marius Măldărășanu a vorbit și despre neșansa de a primi gol după minutul 90. ” Un joc echilibrat, cu două bare, câte una de fiecare parte. Au profitat, au marcat, e o mică rivalitate între nou, încă de la liga a doua, ei sunt pe plus, îi felicit, dar urmează reversul, duminică. Trebuie să câștigăm. Am primit gol din nimic, vom analiza. E normal să fiu dezamăgit pe unii jucători, dar mergem înainte”, a declarat antrenorul sibienilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)