spot_img
11.2 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

FDGR retrage sprijinul viceprimarului Corina Bokor. Nu au făcut la fel în cazul Iohannis

Știri din Județ

Publicitate

După anunțul PSD că actualul viceprimar FDGR al Primăriei Sibiu, Corina Bokor, s-a înscris în partid, a venit și reacția Forumului Democrat al Germanilor. Paul Jurgen Porr, președintele FDGR a transmis presei un comunicat scurt, dar dur.

Publicitate

„S-a decis excluderea d-nei Bokor din FDGR. De asemenea, FDGR îi retrage sprijinul politic pentru funcția de viceprimar. În calitate de consilier local, d-na Bokor nu va mai reprezenta FDGR. Aceste decizii se vor supune validării Consiliului director al FDG, organizația municipală Sibiu.” a transmis Porr.

Doar că în aceeași situație este și președintele Iohannis, care în 2013 a devenit membru PNL, dar era și președinte FDGR. El nu a demisionat atunci din poziția de primar al Sibiului.

Corina Bokor a transmis presei: „Mi-am dat demisia din consiliul de conducere al FDG Sibiu. Statutul prevede că poţi fi membru şi în alt partid, dar nu poţi să faci parte din consiliul director. Am fost vicepreşedinte la FDG Sibiu. Sunt în continuare membru şi doresc să rămân membru. Aşa cum a fost şi domnul preşedinte Iohannis”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ