spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

ACS Mediaș va încerca să producă surpriza la Bistrița

Știri din Județ

Publicitate

Meci important pentru ACS Mediaș în etapa a doua a play-off-ului din seria a noua a Ligii a treia la fotbal. Medieșenii vor juca vineri după-amiază, de la ora 17.00, la Bistrița, cu liderul clasamentului, Gloria. Partida va fi transmisă în direct pe FRF.TV.

Publicitate

Chiar dacă vin după cele două eșecuri cu Unirea Ungheni, medieșenii sunt optimiști înaintea jocului ce se va disputa pe stadionul ”Jean Pădureanu”. ”Ne propunem să venim cu punct sau puncte. Să facem un joc bun, să revenim după ultimele două etape. Avem nevoie de un rezultat favorabil pentru a începe să legăm seria jocurilor reușite. Trebuie să oferim mai mult în acest play-off. Sunt meciuri foarte grele, trebuie să arătăm mai mult, zi de zi, începând de la mine și până la ultimul jucător din lot. Toți înțelegem că este un play-off foarte greu, dar acum avem în lot și jucători cu exepriență. Chiar dacă nu sunt integrați în totalitate, unii mai au mici probleme fizice, altii de altă natură, dar dintr-un lot de 24-25 de jucători nu toți sunt la fel. Dar trebuie să să ne aliniem toți, să obținem mai mult”, a spus antrenorul Mihai Ianc.

Unul dintre jucătorii importanți din lotul Mediașului a venit în Ardeal de la FC Argeș și spune că nu există decât varianta calificării echipei ACS Mediaș la barajul de promovare în liga a doua. ”Au fost două înfrângeri care ne-au afectat foarte mult. Dar nu putem spune că nu ne-am dorit. Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Să fim mai eficienți, mai alturiști, să dăm totul pentru echipă și cred că rezultatele nu vor întârzia să apară. Am venit de la FC Argeș, am găsit jucători cu caracter, m-am integrat foarte repede, Ardealul e un mediu propice pentru mine, m-am adaptat foarte bine. E clar că putem prinde un loc între primele două, altfel ar fi un an ratat. Nu cred că își dorește vreun jucător să terminăm pe locul 3 sau 4”, a declarat Cristian Balgiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ