21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Poluare masivă pe malul și albia râului Seviș. Acte, haine, mobilier și deșeuri medicale

Știri din Județ

Un cititor Sibiu Independent ne-a semnalat faptul că la baza podului Seviș, aflat la ieșire din Cartierul Arhitecților spre Cisnădie, au fost aruncate mai multe piese de mobilier, acte, fotografii, haine, dar și deșeuri medicale.

Jurnaliștii Sibiu Independent s-au deplasat la fața locului și au constatat un adevărat focar de infecție, atât pe malul râului Seviș cât și în albia sa. Conform surselor noastre, poluarea s-a produs în cursul nopții, atunci când deșeurile ar fi fost aduse cu o remorcă. La fața locului au fost găsite mai multe acte și fotografii ale unui sibian în vârstă de 54 de ani. Acestea indică două adrese, respectiv Aleea Seviș și strada Pescarilor din Sibiu.

De asemenea au fost găsite și bilete de analiză realizate la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Întrebați dacă sibianul a decedat la spital, reprezentanții SCJU au transmis faptul că nu au înregistrat nici un deces pe numele transmis. Cel mai probabil acesta ar fi decedat acasă iar moștenitorii i-au golit rapid apartamentul ,spre valorizare.

Publicitate

Poliția Locală a fost informată despre această poluare și urmează să-l identifice autorul acestui gest neprietenos cu mediul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri