spot_img
10.4 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

După alegerile europarlamentare, Alianța Dreapta Unită s-ar putea rupe în Parlamentul European

Știri din Județ

Publicitate

Declarație șoc a candidatului la alegerile europarlamentare Violeta Alexandru. Prezentă la Sibiu, aceasta a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, că, după alegeri, candidații Forței Dreptei, partid membru al Alianței Dreapta Unită alături de USR și PMP, s-ar putea înregistra în grupul PPE (Partidul Popular European). În condițiile în care, Dan Barna, primul pe aceeași listă comună de candidați la europarlamentare, a declarat că după alegeri USR-iștii vor merge tot în grupul ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților Europeni).

Publicitate

Deși merg la alegerile europarlamentare pe listă comună, candidații Alianței Dreapta Unită nu sunt încă deciși dacă să se înregimenteze în același grup politic din Parlamentul European. Barna și USR-iștii vor merge în ALDE, unde sunt și acum. Candidații Forței Dreptei sunt în PPE. Aceștia încă nu au luat o decizie dacă să treacă și ei la ALDE.

Violeta Alexandru, candidat Forța Dreptei pe listele Alianța Dreapta Unită a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT că partidul său nu a luat încă o decizie în acest sens. Ea a dorit să sublinieze acest lucru în contextul declarației lui Dan Barna că după alegerile europarlamentare candidații Alianța Dreapta Unită vor merge în ALDE, unde sunt USR-iștii la ora actuală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ